Det siger andre

“Karoline har hjulpet os med at opgradere vores web-baserede kommunikation hos Xnovo Technology Aps i perioden 2017-18.

Hun hjalp os med at planlægge og prioritere vores indsats og klædte os på til selv at overtage og vedligeholde aktiviteterne.

I forbindelse med redesign og genlancering af www.xnovotech.com havde vi stor glæde af hendes store netværk af eksperter inden for de respektive områder.

Karoline har været servicemindet og lyttende under hele processen, og det har været en fornøjelse at arbejde med hende.”
Jette Oddershede, Senior Scientist, Xnovo Technology ApS

 

“Det kræver sin pen at omdanne en faglig, nørdet og meget videnskabelig FAQ til en læsevenlig slutbrugerudgave, som rent faktisk er til at forstå.

Men dét kan Karoline. Hun har med sin faglige viden, analytiske tæft, kreativitet og professionelle formidlerevne sikret os et værktøj, der kommer os selv – og ikke mindst vores kunder – til gode.

Vores samarbejde stopper bestemt ikke her!”
Mette Bohnstedt, Marketing Manager, DermaPharm A/S

”I forbindelse med et symposium hyrede vi Karoline til at skrive en rapport, der skulle samle hovedbudskaber fra symposiets oplæg og diskussioner.

Karoline fik samlet de væsentlige budskaber og formidlet dem læsevenligt, nuanceret og præcist. Samtidigt er Karoline fantastisk at arbejde med; hurtig, professionel, kompetent og behagelig.”
Lise Tøttrup Brennum, Associate Public Affairs Manager, H. Lundbeck A/S

”Professionel, seriøs, engageret og idérig – gerne med et tvist. Det er nogle af de ord, jeg vil sætte på mit samarbejde med Karoline.

Resultatet er solide, faglige videnskabsartikler, som går på tværs eller har en anderledes og skæv vinkel – lige som vi har ønsket det.”
Inge Dyhr, Kommunikationschef i Farmakonomforeningen

”Karolines arbejde emmer altid af overblik og overskud, og hun er nem at arbejde sammen med. Hun har et knivskarpt analytisk blik, der hurtigt fanger essensen i et projekt eller en opgave. Det gør hende til en skattet og kompetent projektleder og videnskabsjournalist.

Og så gør hendes kreative evner og sans for samarbejde hende til en uundværlig del af enhver idéudviklingsproces.”
Martine Bentsen, Cand. Comm. i journalistik og Socialvidenskab, tidligere redaktør på Astma-Allergi Danmarks medlemsblad.

”Karoline Lawætz har leveret en række case-historier til Copenhagen Spin-outs som science writer. Hun har skrevet artikler om nye spin-outs med sans for både faglige detaljer, den gode historie og det menneskelige aspekt.

Karoline er nem at arbejde sammen med og afleverer gennemarbejdede tekster.”
Gert Balling, Projektleder hos Copenhgen Spin-outs