Det siger andre

”I forbindelse med et symposium hyrede vi Karoline til at skrive en rapport, der skulle samle hovedbudskaber fra symposiets oplæg og diskussioner. Karoline fik samlet de væsentlige budskaber og formidlet dem læsevenligt, nuanceret og præcist. Samtidigt er Karoline fantastisk at arbejde med; hurtig, professionel, kompetent og behagelig.”
Lise Tøttrup Brennum, Associate Public Affairs Manager, H. Lundbeck A/S

”Professionel, seriøs, engageret og idérig – gerne med et tvist. Det er nogle af de ord, jeg vil sætte på mit samarbejde med Karoline. Resultatet er solide, faglige videnskabsartikler, som går på tværs eller har en anderledes og skæv vinkel – lige som vi har ønsket det.”
Inge Dyhr, Kommunikationschef i Farmakonomforeningen

”Karolines arbejde emmer altid af overblik og overskud, og hun er nem at arbejde sammen med. Hun har et knivskarpt analytisk blik, der hurtigt fanger essensen i et projekt eller en opgave. Det gør hende til en skattet og kompetent projektleder og videnskabsjournalist. Og så gør hendes kreative evner og sans for samarbejde hende til en uundværlig del af enhver idéudviklingsproces.”
Martine Bentsen, Cand. Comm. i journalistik og Socialvidenskab, tidligere redaktør på Astma-Allergi Danmarks medlemsblad.

”Karoline Lawætz har leveret en række case-historier til Copenhagen Spin-outs som science writer. Hun har skrevet artikler om nye spin-outs med sans for både faglige detaljer, den gode historie og det menneskelige aspekt. Karoline er nem at arbejde sammen med og afleverer gennemarbejdede tekster.”
Gert Balling, Projektleder hos Copenhgen Spin-outs