Video EA-Connect

Sådan bliver videoproduktion både billig og nem

Video er det nye sort – alle vil gerne have det til web og SoMe, men mange holder igen, for der det ikke forfærdelig dyrt og tidskrævende?

Joh, det kan sagtens ende sådan, og det kommer naturligvis an på ambitionsniveauet, emnet osv. Men for mine kunder, der typisk er mindre eller små virksomheder, fungerer mine no nonsense videoer ret godt.

Vi forklarer tekniske og fagtunge emner med “hjemmevideo”

En af mine faste kunder har hovedparten af sine aktiviteter i Asien, hvor firmaet producerer avancerede mekaniske dele til industrien. Hvordan foregår det? Den slags viser man allerbedst på video.

For at holde prisen nede tager ejere og medarbejdere mobilen op af lommen, når de rejser rundt, og filmer de ting, vi aftaler. Det bliver til at masse klip – nogle bedre end andre. Men vi samler dem og går dem igennem, og så får vi faktisk, med en relativt lille indsats, indhold til at vise nogle af de ting, som har stor værdi for virksomhedens sælgere, fordi de nemt kan besvare typisk spørgsmål fra kunderne.

Vær tålmodig og tænk langsigtet

For at køre sådan en ordning i stilling, kræver det, at vi sammen lægger en plan, for mangler vi noget, kan der gå lang tid, før vi igen får muligheden. I dette tilfælde er der også lokalt personale, der kan filme lidt, hvis behovet opstår, og opgaven er ekstremt veldefineret. Her har jeg virkellig lært at være MEGET specifik i mine oplæg.

Det er altid spændende at se, hvad telefonen bringer med hjem – jeg glæder mig til at åbne mappen. Så leger vi lidt med det. Prøver nogle af sekvenserne af og ser, om det går – det tager ikke særlig lang tid i redigeringsprogrammet.

Og så er der bingo, og vi kan lave en kort produktion, som virkelig kan bruges til noget. Det er meget tilfrdsstillende, og sammenlagt bliver der hos mig ikke brugt vildt mange timer per produktion.

Vi startede op med EA-Connect for et års tid siden, og her er hvad vi indtil videre har lavet (meget mere er på vej):

EA-Connect på Youtube